Informatie en inspiratie op de Startersdag

Zwolle – Het starten van een bedrijf is populair. Vorig jaar hebben ruim 187.000 mensen de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Voor al deze nieuwe ondernemers en mensen met startersplannen organiseert de Kamer van Koophandel de Startersdag.
Op zaterdag 7 november kunnen starters terecht bij Hogeschool Windesheim in Zwolle voor informatie en inspiratie over het zelfstandig ondernemerschap. Naast Zwolle is de Startersdag ook in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.De Startersdag vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur.

Er worden presentaties gegeven over allerlei zaken die bij het starten van een eigen bedrijf komen kijken. Daarnaast is er een informatiemarkt met deskundigen van onder andere de KvK, Belastingdienst, banken en accountants. Verder is er een styliste aanwezig voor kledingadvies, kan er een profielfoto voor social media worden gemaakt, zijn er logotekenaars en is er volop gelegenheid om in contact te komen met andere ondernemers en ervaringen uit te wisselen.
De Startersdag heeft een doorlopend programma van 10.00 uur tot 16.00 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/startersdag  . Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden. De toegang is gratis.

Artikel delen:

Reageer