Verkeerscontroles

Bij een verkeerscontrole maandag 22 oktober op de Nieuwe Veerallee, de IJsselallee, de Westerlaan en de Willemskade zijn vijf fietsers bekeurd, omdat zij door rood licht reden. Twee automobilisten kregen een bekeuring voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. Verder werd er bekeurd voor ongeoorloofd gebruik van de busbaan (1x), overtreden van de maximumsnelheid (1x) en rijden door rood licht (bromfiets, 1x).  

Bij een controle met de lasergun op de Middelweg op 22 oktober zijn acht bestuurders bekeurd voor het overtreden van de maximumsnelheid. Daarnaast werd er twee keer bekeurd voor rijden door rood licht en een keer voor het niet zoveel mogelijk rechts houden.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Op de Middelweg staan ze wel vaak. Toch rij ik hier elke dag, maar heb ze nog maar één keer zien staan. Ook nog geen bonnen gehad, terwijl ik meestal met de stroom mee rij (60 – 70km/h, soms 80). 50 is ook een snelheid die beter past bij het gedeelte tussen de Zwartewaterallee en de Renault garage dan tussen de ring en Stadshagen.


    Maak melding

  2. Hulde aan de man met het blauwe pak!
    Wanneer hebben jullie voor het laatst boeven gevangen??
    Of zijn die er soms niet meer?? Als mijn fiets gestolen wordt moet ik dit maar digitaal melden anders hou ik een blauwnek van het bekeuren af…


    Maak melding

Reageer