Gratis reparatie fietsverlichting in Stadshagen

Zwolle – Op de volgende Repair Café Stadshagen van 31 oktober 2015, staat het repareren van fietsverlichting centraal. Hebt u een fiets waaraan de verlichting niet goed is, dan staan vrijwilligers van Repair Café Stadshagen, Fietsersbond Zwolle en monteurs van een fietsenwinkel in Stadshagen klaar om de fietsverlichting na te kijken en waar nodig te repareren.

Voor de werkzaamheden worden geen kosten in rekening gebracht. Voor vervanging van materialen krijgt u een korting van 15%. Eind oktober gaat de wintertijd weer in. Dat betekent dat het laat licht wordt en vroeg donker. Een goede verlichting helpt voor de zichtbaarheid van fietser en voor de automobilist. Zorg voor eigen veiligheid door een goede fietsverlichting! In gebouw Werkeren, aan de Werkerlaan 154, draait het elke laatste zaterdag van de maand allemaal om (samen) repareren. Op zaterdag 31 oktober tussen 10.00 uur en 14.00 uur staan diverse vrijwillige vaklieden klaar. Naast reparatie van fietsverlichting kunt u daar ook terecht voor reparatie van boeken, elektronische spullen, textiel en tuingereedschap. Eigenlijk alles dat stuk is. Garantie vooraf wordt niet gegeven, maar circa 75% gaat gerepareerd terug met de eigenaren!

Deze wijkactie wordt mede mogelijk gemaakt door Veilig Verkeer Nederland afd. Zwolle, Wijkstichting Stadshagen Totaal, Lichtbrigade ANWB, Fietsersbond Zwolle, Stichting IJsselheem en Scholten Fietsgoed Stadshagen. Repair Café Stadshagen viert ook een feestje. Deze maand bestaat dit succesvolle initiatief één jaar.
 
Info via repaircafestadshagen@gmail.com of de Facebookpagina van Repair Café Stadshagen.
Artikel delen:

Reageer