Politie houdt man aan na woninginbraak

Zwolle – Agenten hebben vrijdagavond 23 oktober een 19-jarige man uit Zeist aangehouden na een woninginbraak aan de Goudsbloemstraat. De politie werd gealarmeerd door een alerte getuige.

Een buurtbewoner belde rond 21.00 uur 112 vanwege een verdachte situatie bij de woning. Er waren mensen in de woning terwijl hij wist dat de bewoner niet thuis kon zijn. Toen hij zag drie mannen de woning verlieten, gaf de getuige een signalement door. Agenten gingen meteen ter plaatse en zagen iemand die voldeed aan het signalement. Hij werd aangehouden op de Molenweg. Volgens de getuige waren er nog twee mannen bij betrokken. De meldkamer van de politie heeft een Burgernetoproep verspreid. Dat heeft helaas (nog) niet geleid tot meer aanhoudingen. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan. Eventuele getuigen die nog niet hebben gesproken met de politie worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Het is nog niet duidelijk of er iets is weggenomen.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. We hebben gezocht in de buurt, niet meer gevonden.

  Vast weer chinezen of die *****. Oh nee, die zie je niet of nauwelijks in de criminaliteit. En wedden dat het slachtoffer een niet-islamitische achtergrond heeft? Dus eigenlijk racisme van de daders naar het slachtoffer.

  Nog meer islam in Nederland binnen halen via de IJsselhallen!

 2. Je kunt er op wachten…, hier komt weer commentaar van racistische idioten onder te staan >:( Meeste misdaden in Nederland worden nog steeds gepleegd door tokkies… niet door vluchtelingen of zo.. Denk na allemaal…>:(

 3. Dit was het bericht van gisteren, mooi dat er i.i.g 1 gepakt is.

  Zwolle 21.00u,inbraak Goudsbloemstr.Verdachte gevlucht ri.Anemoonstr.Verstopt zich in tuinen.sign.Man/15-20jr.li.getint/krullerig haar.
  Tips? Bel nu 0800-0011

 4. Praat geen onzin als je er totaal geen kijk op hebt Will.
  Je maakt hier mensen al voor racist uit voordat er een reactie geplaatst is .
  Kotsmisselijk word ik van jou – Editted -.>:(

 5. Helemaal niet, Japser. En dat wet je zelf ook maar al te goed. Een simpele raadpleging bij CBS en een simpele zoektocht op Google laat zien dat de meeste misdaden gepleegd worden door Nederlanders van niet-westerse afkomst, door illegalen van niet-westerse afkomst en door Nederlanders wiens ouders niet-Westers waren. Ook worden deze groepen er logischerwijs het meest van verdacht. Feiten liegen niet.
  Mensen zoals jij maken met hun wegkijkgedrag en weg-met-ons-mentaliteit veel, erg veel kapot. Schaam je.

 6. We kunnen er kort over zijn: ja allochtonen gaan vaker in de fout dan autochtonen. Veel vaker zelfs. In 2012 werden in Nederland 197.140 mensen aangehouden door de politie, omdat ze verdacht werden van een misdrijf (bron: CBS, definitieve cijfers over 2013 zijn nog niet beschikbaar). Daarvan waren er 89.100, oftewel 45 procent, allochtoon (mensen van wie minstens één ouder in het buitenland is geboren) terwijl alle allochtonen samen slechts 21 procent van onze bevolking vormen. De oververtegenwoordiging wordt nog duidelijker als je kijkt naar het aantal verdachten per 10.000 inwoners. Autochtonen zijn goed voor 88 verdachten op elke 10.000 mensen, allochtonen voor 232.

  @Japser
  Jij houdt je waarschijnlijk vast aan het feit dat er in Nederland meer blanken dan gekleurden wonen?

 7. Ik word doodmoe van dat gebaggatelliseer. We zijn allen schapen van dezelfde herder, laten we elkaar respecteren en hand in hand door het leven gaan

 8. Er wonen 100 groene en blauwe mensen in een land. Vijftig jaar terug zijn er 10 rode en oranje mensen erbij gekomen.

  De criminaliteitscijfers worden anno nu opgemaakt:
  Van de 100 misdaden worden er 45 gepleegd door rode en oranje criminele mensen.

  Mensen zonder statistiek gevoel: zie je wel dat onder de originele groene en blauwe bewoners meer criminaliteit is: wel 55%! Er zijn maar 10 rode en oranje mensen dus wat zeur je nou?

  Even een simpele uitleg zoals ik het zie.

 9. Ik word doodmoe van dat gebaggatelliseer. We zijn allen schapen van dezelfde herder, laten we elkaar respecteren en hand in hand door het leven gaan

  Mijn god is groter dan de jouwe, (niet gesluierde) vrouwen zijn gebruiksvoorwerpen, ik bid het liefst vijf keer per dag en veeg mijn kont met water in plaats van wc papier te gebruiken.

  Dit allemaal zou jij ook moeten doen. Zo niet dan kom jij niet in het beloofde land, luister je niet naar mijn god en ben je een kakkerlak.

  Heb respect dus voor mij en mijn cultuur.

 10. Ik had je vraag niet gezien. Maar ik had het over Nederland. En over feiten. Geen cent racisme aan. Maar goed, dat wist je gewoon allemaal, dus ik snap niet waarom je dom speelt.

  Er wordt gezegd dat er uit de 3de generatie gastarbeiders komt en dat is gewoon pertinent niet waar.

Reageer