Ongeval Willemskade Zwolle

Zwolle – Zaterdag heeft rond de klok van 11.00 uur een ongeval plaatsgevonden op de Willemskade in de richting van de Nieuwe Veerallee. Hierbij werden veel hulpdiensten opgeroepen, waaronder ook de brandweer. De laatstgenoemde hoefde niet in actie te komen.

151024_ongeval_willemskade_21.jpg

Een lijnbus is in botsing geraakt met een personenauto die voor de bus langs schoot. Deze auto wilde de Emmastraat in richting een supermarkt aan de Veemarkt. Een getuige laat weten dat de buschauffeur herhaaldelijk toeterde, maar de chauffeur kon een aanrijding niet voorkomen. Ten tijde van de aanrijding zaten er tientallen passagiers in de bus. Deze bleven ongedeerd. Ook de bestuurder en bijrijder van de auto kwamen met de schrik vrij. De passagiers zijn met een andere bus verder vervoerd. Een ambulance voerde onder de passagiers een controle uit. De bus is op eigen kracht naar de werkplaats gereden. De auto werd geborgen. 

151024_ongeval_willemskade_20.jpg

151024_ongeval_willemskade_23.jpg

151024_ongeval_willemskade_22.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Oeh… Sportwagen achtige Mercedes. Dacht ff dat hij Lewis Hamilton was. ;). Achja… Sommige mensen hebben in dit Nieuwe Wereldje altijd wel een beetje haast.

  2. Tuurlijk Vera,
    Ik ben daar regelmatig, en merk dat de buschauffeurs het niet fijn vinden als je op die strook rijd waar iedereen gewoon rechts af mag slaan. Heb het getoeter ook al eens achter mij gehad.
    En de skills om te rijden met klanten telefoon mobilofoon koffie planning enz. Zijn mij niet onbekend. Jouw ook niet waarschijnlijk.

  3. Hallo met adrie

    wie is hier nu fout bus chauffer heeft toch voorang dan hij gaat rechtdoor en hun schoten er langs hoop dat niemand pijn hedft maar wel beetjr dikke bult door eigen schult

Reageer