Restaurant de Esdoorn open voor wijkbewoners

Zwolle – In restaurant Onder de Esdoorn kun u in een gezellige sfeer en ambiance elkaar ontmoeten voor een kop koffie of thee, (warme) maaltijd en een hapje en drankje. Zorglocatie de Esdoorn, onderdeel van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, biedt in haar restaurant sindskort ook tussen de middag warme maaltijden voor wijkbewoners aan.

Tijdens de burendag op 26 september jl. heeft de Esdoorn dit nieuwe concept aan wijkbewoners in Dieze bekend gemaakt. Sindsdien werkt de Esdoorn met een leuke kennismaking: een driegangenmenu bestaande uit een heerlijke kop soep, warme maaltijd, dessert en een kop koffie of thee na voor € 5,75 per persoon. Om gebruik te maken van deze aanbieding kunt u een waardebon afhalen bij de receptie van de Esdoorn. Deze waardebon is dagelijks geldig en kan alleen ingeleverd worden voor een warme maaltijd tussen de middag. Van te voren reserveren bij de receptie van de Esdoorn wordt erg op prijs gesteld!

Restaurant Onder de Esdoorn
Geopend van 07:30 – 19.00 uur
Esdoornstraat 7 te Zwolle
038 – 457 4141

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Sorry Anja, je hebt het hier over onze seniore wijkbewoners. Die zijn in het verleden gewend om tussen de middag warm te eten.
  Waar ik wel nieuwsgierig naar ben is wat de prijs van een warme maaltijd is als er géén aanbieding geldt.
  Dat vind ik veel belangrijker voor de wijkbewoner.

 2. "Nelly" zie http://www.diezerpoorter.nl/wp-content/uploads/2015/webversie/Diezerpoorter 2015 editie 02.pdf pagina 11:

  Restaurant Onder de Esdoorn
  De Esdoorn heeft op de begane grond een gezellig restaurant. Bewoners en bezoekers maken hier graag gebruik van. Men ontmoet elkaar en blijft met elkaar in verbinding. Het restaurant is ook open voor buurtbewoners, men kan vanaf 12:00 uur tegen een vergoeding van ?? 6,65 een warme maaltijd nuttigen (maar misschien is dit excl. een kopje koffie/thee).

 3. Van tussen de middag eten is al heel lang bekend dat dat niet goed is. De mensen ontbijten laat worden worden laat geholpen(wassen) en voor je het weet staat er een warme prak voor je neus. Er is gebleken dat bij mensen die de warme maaltijd s 'avonds eten de medicatie omlaag kan en ze voelen zich beter.

Reageer