Informatiemarkt over Begroting 2016

Zwolle – Op vrijdag 13 november behandelt de gemeenteraad de Begroting 2016 waarin de plannen voor Zwolle voor het komende jaar staan. Voorafgaand daaraan is op maandag 2 november een Begrotingsmarkt. Geïnteresseerden hebben die avond de gelegenheid om aan raadsleden en ambtenaren vragen stellen over de begroting.
De gemeenteraad wil graag weten wat inwoners en bedrijven/instellingen van de voorstellen uit de begroting vinden. Geïnteresseerden kunnen daarom op maandag 2 november van 19.00 tot 20.00 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis bij raadsleden terecht met vragen en opmerkingen over de begroting. Daarnaast is het mogelijk om vragen aan ambtenaren te stellen over de plannen voor 2016 voor Zwolle. Op vrijdag 13 november spreekt de gemeenteraad vanaf 09.30 uur over de begroting.
De fractievoorzitters starten met hun algemene beschouwingen. Na de lunchpauze volgt de reactie van het college van B&W op de algemene beschouwingen. Daarna krijgen de fractievoorzitters de gelegenheid om daarop te reageren. Aan het einde van de middag volgt de stemming over alle voorgestelde wijzigingen en aanvullingen voor de begroting en tot slot vindt besluitvorming plaats.De begrotingsbehandeling op 13 november is vanaf 09.30 uur live te volgen via www.zwolle.nl/gemeenteraad of vanaf de publieke tribune in de Raadzaal. De begroting kunt u hier lezen.

Artikel delen:

Reageer