Handbalheren SV Zwolle onderuit tegen Cabezota

Zwolle – Zaterdag 24 oktober 2015 mochten de heren afreizen naar Enschede. Het eerste van SV Zwolle mocht het opnemen tegen een nieuw team in hun regio: het eerste herenteam van Cabezota. Met het missen van 2 bepalende spelers en de coach Daniëlle ter Haar, gingen de heren, inclusief invallers Frank van Velzel en Patrick Dania toch met volle moed van start. De heren mochten echter punten-loos huiswaarts met een eindstand van 26-14.

Het startsignaal klonk en de heren van SV Zwolle gingen gelijk in de aanval. Er werd goed druk gezet, maar er mocht geen “1” op het scorebord worden gezet. Na 10 minuten stonden de heren van Zwolle al met 6 doelpunten achter. Maar uiteindelijk mocht toch het eerste doelpunt geteld worden, dankzij een doelpunt van Rens Ruiter. Maar al snel kwamen de tegenantwoorden van Cabezota. Het spelletje, wat de heren van Zwolle normaal spelen en gewend zijn, kon niet worden uitgevoerd. De heren gingen de rust in met een stand van 14-5 in het voordeel van Cabezota.

De heren kregen tactische aanwijzingen en een peptalk van vervangende coach Esmeralda Rigter. De heren gingen weer vol goede moed de tweede helft van start. Het tactische verhaal van de coach werd de eerste 10 minuten goed opgepakt en uitgevoerd. De heren wisten zelfs een paar keer achter elkaar te scoren maar dat was maar van korte duur. 
De heren van Cabezota namen weer een verre voorsprong en de heren van Zwolle lieten de koppen weer snel hangen. Na toch nog een aantal mooie doelpunten van Zwolle, konden ze niet meer winnen. De heren gingen terug naar Zwolle met een uitslag van 26-14 in het voordeel van Cabezota.
 
Doelpunten makers:
Rens Ruiter 4
Rik Talens 3
Luuk Broers 2
Lesley Rigter 1
Mark Brijan 1
Patrick Dania 1
Jordy Hendriks 1
Volgende wedstrijd:
De heren van SV Zwolle mogen zaterdag 31 oktober 2015 op bezoek bij de heren van Heeten. De aanvang is 20:15 uur in Sporthal Heeten.

Artikel delen:

Reageer