Het weer: zacht

Zwolle – Het wordt dinsdag fraai herfstweer. In de regio Zwolle wordt het ongeveer 15 graden. Er zal veel zon zijn, soms drijft er sluierbewolking over. De zuidoostenwind is zwak tot matig, en gemiddeld 3 beaufort.

26-10-2015_weerfoto__omgeving_diezerstraat-bibliotheek.jpgOmgeving Diezerstraat 

Woensdag kan in de ochtend in het noordoosten plaatselijk de zon schijnen. Vanuit het zuidwesten wordt het bewolkt. De middagtemperatuur zal iets lager zijn. Donderdag is het bewolkt. Een groot deel van de tijd is het droog en de temperatuur zal ongeveer 14 graden zijn. De dagen daarna is het met 14 tot 16 nog altijd zacht voor de tijd van het jaar. Het wordt zonnig en het blijft droog.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Heb het altijd een interessant ontwerp gevonden. Zoals hier ook weer die twee kleine torentjes, nu voor het eerst goed zichtbaar, bedankt fotograaf. Een stadje in een stad, mooi werk van J. van Lokhorst .
    Hoe is het toch mogelijk dat de bibliotheek omwille van een kwaliteitsslag? dit prachtige gebouw zomaar vrijwillig opgeeft.
    In Assen is, van de zelfde architekt, het voormalig provinciehuis onderdeel van het prominente Drents Museum en vormt een prachtige mix met de nieuwe uitbreiding. Hier wordt het ingewisseld voor een jurkenverkoper …

Reageer