Informatieronde over Toekomst Ambelt

Zwolle – Maandag 2 november organiseert de gemeenteraad een gesprek over de toekomst van de Ambelt. Ook ouders/ betrokkenen, onderwijzers, ouder- en medezeggenschapsraden zijn welkom om mee te praten.

ambelt.jpg 

In september verscheen er een artikel in de media waarin stond dat Speciaal onderwijsschool De Ambelt zichzelf opheft. Dit bericht heeft voor verwarring, beroering, onrust en vragen gezorgd. Op verzoek van de fracties van de PvdA, GL, CU, D66 en VVD wordt dit onderwerp besproken. De fracties willen weten wat het besluit van De Ambelt nu concreet inhoudt voor de leerlingen van de Ambelt, voor het bestaan van het speciaal onderwijs in Zwolle en voor (de invoering van) het passend onderwijs.

Meepraten
Voor deze bijeenkomst zijn De Ambelt, Openbaar Onderwijs Zwolle, Vivente en Catent, BLOZ en De Twijn uitgenodigd om mee te praten. 
Ook ouders / betrokkenen, onderwijzers, ouder- en medezeggenschapsraden etc. zijn welkom om mee te praten. Neem dan vooraf wel even contact op met de raadsgriffie om u aan te melden. Dit kan via t.(038) 498 21 81 of raadsgriffie@zwolle.nl.
Welkom
De informatieronde over de Toekomst van de Ambelt is van 20.15 tot 21.30 uur in de TAK-zaal van het stadhuis, Grote Kerkplein 15. De bijeenkomst is openbaar. Geinteresseerden die niet deelnemen aan het gesprek zijn welkom als toehoorder.

Artikel delen:

Reageer