Dazzled Sticks naar Hedon Zwolle

Zwolle – Afgelopen zaterdag brachten ze het nieuwe werk ten gehore tijdens het Let’s Get Lost Festival in Zwolle; zaterdag 6 februari is het tijd voor een headlinershow van Sticks (Opgezwolle) en Tjeerd Bomhof (Dazzled Kid) in Hedon. Het langverwachte album Dazzled Sticks kan elk moment uitkomen. Tjeerds jaren tachtig-synths en zanglijntjes doen een speels één-tweetje met de aangenaam monotone raps van Sticks. Kaartverkoop voor de show in Hedon is per direct gestart.

dazzledsticks_iamkat.jpg
Foto: I Am Kat 

Dazzled Sticks, vol “vrije associaties die overal toe mogen leiden”, aldus Sticks. Met beats die soms hypnotiserend zijn (Blijven Lopen), dan weer beheerst stuiterend (Soefies) of onweerstaanbaar groovend (Dans). Met teksten over voetbalvandalen in Bloemendaal aan Zee, over slechte lichaamshygiëne en over dat je niet zo moeilijk moet doen. Nuchter als Sticks is relativeert die het moderne leven. “Hoe belangrijk is alles echt?” vraagt hij zich af op Wat Je Doet Voor Een Ander.

DAZZLED STICKS
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Zaterdag 06 februari
Open                          : 20:30 uur
Aanvang                     : 21:00 uur 
Entree                         : € 15,00
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer