Nieuw! Koffiepauze voor werkzoekenden

Zwolle – Op maandag 16 november organiseert Stadkamer Centrum een nieuwe maandelijkse activiteit, namelijk Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden. Want werk zoeken hoef je niet alleen te doen!
Walk&Talk bijeenkomsten zijn laagdrempelige netwerkbijeenkomsten waarbij thema’s rondom solliciteren worden besproken. Werkzoekenden kunnen ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en tips ontvangen, die helpen bij de zoektocht naar een baan. Deze eerste bijeenkomst heeft als thema ‘Curriculum vitae’ met als speciale gast Hiel Terpstra van It’s all about doing.

De Levende Sollicitatiegids
Debbie Heijne, ondernemer en eigenaar van De Levende Sollicitatiegids, is in 2013 gestart met het opzetten van Walk&Talk bijeenkomsten in het land. Er blijkt veel animo voor deze formule te zijn en steeds meer bibliotheken in het land organiseren Walk&Talk bijeenkomsten, dé koffiepauze voor werkzoekenden. 
Walk&Talk vindt elke 3e maandagochtend van de maand plaats in het Biebcafe van Stadkamer Centrum van 9.30 tot 11.30 uur. Deelname aan de Walk&Talk is gratis. Aanmelden vooraf is gewenst. Meer informatie is te lezen op lezenenlenen.stadkamer.nl.

Artikel delen:

Reageer