Kenny B van zomerhit Parijs naar Hedon

Zwolle – Op donderdag 5 november komt de Surinaamse superster Kenny B naar Zwols poppodium Hedon. Kenny B die in Suriname al jarenlang hit na hit scoort, gooide dit jaar ook in Nederland hoge ogen met de monsterhit: Parijs ("Praat Nederlands Met Me"). Support is er van de flamboyante Gerson Main, welke landelijke bekendheid kreeg door zijn deelname aan de Beste Singer-Songwriter van Nederland. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. 

persfoto_kenny_b.jpg

Inmiddels is Kenny B alweer bezig met de opvolger van het zelfgetitelde debuut. Dat terwijl de prijzen nog binnenstromen voor zijn cd Kenny B: zo kreeg de beste man deze maand nog een gouden album uitgereikt door Paul de Leeuw, won hij de Buma NL Award voor Beste Single en stond hij op zo'n beetje alle grote festivals. Laatste single Vrienden wordt begeleid door de nieuwe videoclip met een hoofdrol voor goede vriend en collega Jayh.

Gerson Main kreeg bekendheid door zijn deelname aan het vierde seizoen van de Beste Singer-Songwriter. Maar daarvoor speelde Main al onder andere in de backingband van Dio en Darryl. De zanger is niet de grote winnaar van de Beste Singer-Songwriter, maar krijgt na zijn verschijning in het televisieprogramma wel al snel een groote klus aangeboden. Voor een reclame van een bekend telefoonmerk mag hij een nummer inzingen. Hij zingt het nummer Ik Weet Niet Hoe van Benny Neyman. Het nummer wordt daarnaast ook als single uitgegeven en met succes.

Support: GERSON MAIN

Locatie :   Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 05 november
Open :     19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree :    €15,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl  en bij Plato in Zwolle.

 

Artikel delen:

Reageer