Speel-o-theek Polletje Pol zoekt vrijwilligers

Zwolle – De 25-jarige speel-o-theek Polletje Pol zoekt enthousiaste vrijwillige medewerkers. Polletje Pol heeft haar jubileum gevierd met een geslaagd kinderfeest. Deze Zwolse speel-o-theek wordt geheel door vrijwilligers gerund. Ze zijn aanwezig om naast de uitleen desgewenst speelgoedadvies te geven. 

Polletje Pol is een speelgoed-uitleen voor kinderen van 0-12 jaar en biedt een breed, duurzaam assortiment speelgoed aan, zoals Lego Duplo & Lego Toolo, Fisher Price, Playskool, Knex en Construx. Diverse soorten puzzels; MB, 999-games & Haba-spellen.Houten speelgoed, waaronder poppenhuizen, pakhuis en garage. Buitenspeelgoed zoals steppen, fietsjes, glijbaan, trampoline etc.etc. Door de grote verscheidenheid aan speelmaterialen is het mogelijk de ontwikkeling van kinderen te stimuleren op verstandelijk-, lichamelijk- en sociaal emotioneel gebied. Goed spelen met kleurrijk en bestendig speelgoed is belangrijk.

De speel-o-theek is bij uitstek de juiste plek om te ervaren waar de belangstelling van het kind naar uitgaat. Er zijn 2 abonnementen: een jaar basisabonnement en een zgn all-in jaarlidmaatschap. De leentermijn is 3 weken waarbij verlengen en reserveren mogelijk zijn.
 
Om de reguliere openingstijden te kunnen garanderen zoekt Polletje Pol met spoed enkele enthousiaste collega's die het huidige team medewerkers komt versterken,vooral voor de woensdagmiddagploeg. Eigen kinderen kunnen mee. Het lidmaatschap voor een nieuwe vrijwilliger is gratis.
 
Polletje Pol is gevestigd in wijkcentrum de Pol, Gelijkheid 1/8014 XC Zwolle. De openingstijden zijn op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. Op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. 
 
Dus kom eens langs om lekker te spelen of na,'n rondleiding,te praten over alle werkzaamheden bij de de speel-o-theek.Voor meer informatie kan men mailen: polletjepol@gmail.com of de website bekijken;www.wvzwollezuid.nl.
Artikel delen:

Reageer