Piano in centrale hal van Isala Zwolle

Zwolle – Isala heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Op donderdag 29 oktober besteedt Isala hier extra aandacht aan door de patiënten, bezoekers én medewerkers in het zonnetje te zetten. In het hele ziekenhuis vinden verschillende acties plaats.

Dit begint al op de parkeerplaats, waar donderdag gratis geparkeerd mag worden en bezoekers gastvrij worden ontvangen door studenten van Landstede en medewerkers van Isala. Aan medewerkers van Isala is gevraagd ideeën in te dienen die de gastvrijheid in Isala verder kunnen verbeteren. De vijf beste gastvrijheidsideeën zijn gehonoreerd en worden daadwerkelijk uitgevoerd. Eén van die ideeën is het permanent plaatsen van een piano in de Centrale hal. Deze piano wordt onthuld op donderdag 29 oktober door pianist Jan Gerard Maring (arts Isala Diaconessenhuis) en saxofonist Caroline Kos.

Gastvrijheid: denk mee!
Op de poliklinieken en op de 1e verdieping van de Centrale hal komen tip-top kaartjes te liggen waarop onze gasten kunnen melden wat ze vinden van de gastvrijheid van Isala. De Stichting Vrienden van Isala kiest uiteindelijk één van de tips uit om uit te voeren.
 
Traktaties
Op de 1e verdieping van de Centrale hal wordt koffie met wat lekkers geserveerd aan bezoekers door gastdames van Landstede en met medewerking van cateraar Vermaat. De film ‘wij zijn Isala’ wordt vertoond en er is een kleurplatenwedstrijd voor kinderen. Patiënten, bezoekers en medewerkers ontvangen daarnaast ook een verrassing.
 
Muziek in de Centrale hal
In de Centrale hal klinkt bijna de hele dag door livemuziek.
Onderstaand programma wordt aangeboden:
10.00 – 11.00 uur          Isala Koor
11.30 – 12.00 uur          Sarabande
14.00 – 14.30 uur          Ladies Match
15.30 – 16.30 uur          Jeanette den Ouden
16.30 uur                      Schellerkoor
17.30 – 19.30 uur          Afwisselend: Blent en klankschalen met Hetty Bolt
19.30 – 20.00 uur          Dorevocaal
 
De optredens vinden plaats op de 2e verdieping van de Centrale hal. Patiënten op verpleegafdelingen kunnen deze optredens live volgen via de patiënten TV.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Vind het een goed idee voor openbare gebouwen, maar of het nou zo handig is om dit in een ziekenhuis te doen vraag ik me af. Veel mensen komen daar terwijl ze andere dingen aan hun hoofd hebben en dan de kans lopen om vrolijke en luchtige muziek aan te moeten horen wanneer dit toevallig gespeeld wordt.

  2. Ach ja; je kan er ook een glimlach op je gezicht van krijgen terwijl je ondertussen misschien wel pijn hebt. Vind het een goed idee!

    En inderdaad: parkeren ALTIJD gratis! (misschien niets al er wordt gevoetbald)

  3. Altijd gratis parkeren zal niet haalbaar zijn zolang mensen die niets te zoeken hebben in het ziekenhuis er dan zullen parkeren. Maar er moet toch een mogelijkheid zijn dat je een uitrijkaart krijgt als je er een afspraak of goede reden van bezoek hebt? Ik heb ooit na een verschikkelijke dag en nacht in het ziekenhuis nog een half uur moeten zoeken om twee uur in de nacht om weer weg te kunnen rijden. Ik had niet de juiste middelen bij de hand om de parkeerkaart te betalen. Alsof je daar aan denkt als je in de auto springt om bij je familie te zijn na een ongeval. De portier stuurde mij gewoon door in plaats van ff de poort te openen 🙁

Reageer