Nieuwe route intocht Sinterklaas

Zwolle – Op zaterdag 14 november 2015 zal rond 14.30 uur de boot van Sinterklaas, komend vanuit de richting van de Hofvlietbrug, aanleggen aan de kade van het Rodetorenplein. Vanaf 14.00 uur starten hier de activiteiten. Om 15.00 uur zullen Sinterklaas en Pieten in een feestelijke optocht door het centrum van Zwolle trekken.

Er is dit jaar voor een nieuwe route gekozen. De nieuwe route ziet er als volgt uit: Buitenkant, Vispoortenplas, Meerminneplein, Krabbestraat, Aan de stadsmuur, Pletterstraat, Diezerstraat, Grote Markt, Oude Vismarkt, Nieuwe Markt, Sassenstraat en Grote Kerkplein.

Er zijn leuke activiteiten vooruitlopend op, en tijdens, de optocht op diverse plekken in het centrum en langs de route zoals het Broerenkwartier en de Nieuwe Markt. Om 15.30 uur begint het eindfeest op het Grote Kerkplein en om 16.00 uur worden Sinterklaas en Pieten hier verwacht. Tijdens het eindfeest zijn er tal van leuke activiteiten voor kinderen, waarover binnenkort meer bekend wordt gemaakt.

Meer informatie is vanaf maandag 2 november op de website www.sinterklaaszwolle.nl of Facebookpagina "Sinterklaas Intocht Zwolle" van de SEZ (Stichting Evenementen Zwolle) te vinden.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer