De Alliantie rapt in luchtballon

Zwolle – Geen 99 Luftballons maar wel één luchtballon gevuld met de Zwolse rappers van De Alliantie X Indigo. Samen zijn de drie rappers de luchtballon ingestapt voor de nieuwe videoclip van ‘’Zwemmen in de Lucht’’. In de clip rappen de rappers Léon, Athomus van De Alliantie en Gonzalez van Indigo gekleed in zwemvesten hun nieuwe single Zwemmen in de Lucht.

De clip werd op 500 meter hoog in een luchtballon geschoten. ‘’ Het is nog nooit gedaan en dit nummer schreeuwt er gewoon om’’ aldus de Zwolsche rappers zelf. Het was passen en meten in het kleine mandje maar het resultaat mag er wezen. Het nummer met clip is op youtube te bekijken, de single zelf is gratis op Spotify te beluisteren. De Alliantie maakt een goed jaar door met de selectie voor de Popronde, een showcase op Eurosonic en talloze grote voorprogramma’s van onder andere hiphop legende Talib Kweli.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Erg aansprekend, verfrissend, vrolijk, aanstekend en gezellig. Altijd een deftige beat eronder, waarop zelfs mensen als ik kunnen dansen. Sympatieke jonges ook: alle succes jongens!

  2. super, zwolle wordt weer op de kaart gezet door deze rappers. grote klasse, lekker nummer.

    normaliter wordt ik van de kaart gebracht, met name door weblogcolumnisten zonder inhoud.

Reageer