College Zwolle twee dagen de stad in

Zwolle – Het voltallige college van burgemeester en wethouders gaat weer de stad in. Tijdens de ‘Tweedaagse van de Verbinding’ op donderdag 29 oktober en vrijdag 30 oktober 2015 legt zij (gesplitst of voltallig) 20 bezoeken af. Hiermee wordt het college geïnformeerd over het reilen en zeilen in de stad bij en door ondernemers, instellingen, verenigingen en scholen.

Zo steken Henk Jan Meijer, Ed Anker en René de Heer de handen uit de mouwen met leerlingen van het Praktijkonderwijs Thorbecke Scholengemeenschap bij Woon-, Zorg- en Dienstencentrum Nieuwe Haven. Ed Anker, Jan Brink, Nelleke Vedelaar en gemeentesecretaris Regina Riemersma nemen een kijkje bij Nijl Aircraft Docking; één van de topspelers in de internationale markt voor dockingsystemen en toegangstrappen voor vliegtuigonderhoud. Ed Anker en René de Heer gaan naar het Indoor Ski Centrum en wie weet staan ze daar nog op de lange latten. Filip van As, Jan Brink en Nelleke Vedelaar krijgen een intro van Rots en Water; de psycho-fysieke weerbaarheidstraining van de Stichting Empower.

Donderdag tussen de middag is het college te gast bij het meest duurzame bedrijf op Hessenpoort; Bonfix. Een belangrijke speler op de markt van knel-, press- en soldeerfittingen, kranen, koppelingen, slangen en aanverwante producten. 
Vrijdag tussen de middag gaat het college naar PolderZicht Mastenbroek; een biologische melkveehouderij middenin de polder. 
Ook in 2016 staan er weer meerdere ‘Tweedaagsen’ op stapel. 
Artikel delen:

Reageer