Training Beweegvoorziening Olga Commandeur

Zwolle – Afgelopen week heeft er een train de trainer cursus plaats gevonden op Sportpark Marslanden. Sinds een jaar geleden staat er een Beweegvoorziening op het sportpark. Deze is speciaal aangelegd voor senioren, revalidanten van de Vogellanden en patiënten van de fysiotherapeut.

olga_commandeur.jpg 

In het eerste jaar is er een senioren beweeggroep opgestart vanuit Stichting Sportpark Marslanden met behulp van studenten van Landstede. Deze groep is inmiddels nog steeds iedere week actief. Naast deze groep is er het afgelopen jaar een tweede groep bijgekomen. In samenwerking met Sportservice Zwolle en doorverwijzing vanuit de fysiotherapeuten is deze tweede groep tot stand gekomen. De deelnemers aan deze beweeggroepen zijn lid van de stichting en sporten en bewegen onder begeleiding van de verenigingscoach vanuit Stichting Sportpark Marslanden. Deze week is Olga Commandeur weer terug geweest op Sportpark Marslanden. Ruim een jaar geleden heeft zij de opening verzorgt. Dit keer is zij terug gekomen voor een herhalingstraining, om iedere gebruiker en begeleider een update te geven over de mogelijkheden van de Beweegvoorziening.

Deelnemers van Stichting Sportpark Marslanden, Buurtsportcoaches van Sportservice Zwolle, studenten van Landstede, trainers van WIJZ, medewerkers van de Vogellanden en fysiotherapeuten van Fysio Mobilae hebben deelgenomen aan de training. De training is als zeer nuttig ervaren en het de Beweegvoorziening zal het komende jaar weer volop gebruikt gaan worden! 
Mocht u na het lezen van dit bericht interesse hebben om deel te nemen aan een van de senioren beweeggroepen (woensdag of donderdag), dan kan dat nog steeds! Neemt u dan contact op met Bram van Bessen, verenigingscoach Sportpark Marslanden, verenigingscoach@sportparkmarslanden.nl of 06-42627933. 
Artikel delen: