Workshop acteren voor de camera

Zwolle – Stichting Focus en Filmstreet organiseren een workshop ‘Acteren voor de camera'. Deze unieke workshops is voor iedereen die zich willen ontwikkelen op gebied van acteren. Het maakt niet uit of je nu al vaker voor de camera hebt gestaan, of dat je het vak acteren onder de knie willen krijgen.

Tijdens de workshop doe je oefeningen en acteer je direct voor de camera. Op jouw optreden krijg je na elke opname feedback en je krijgt de theorie mee om je eigen talenten verder te ontwikkelen. Stichting Focus zet zich in voor de verbetering van de positie van mensen die niet als vanzelfsprekend hun weg vinden in de maatschappij, met speciale aandacht voor psychiatrie. Dit doet de organisatie door de inzet van ervaringskennis. 

Aan de workshop ‘Acteren voor de camera' kan iedereen deelnemen. De workshop is bedoeld om mensen te laten groeien op gebied van acteren, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. De opbrengst van de workshop ondersteunt en support de diverse projecten binnen Stichting Focus. Meer informatie over de projecten van Stichting Focus is te vinden op: www.focuszwolle.nl

Pedram Rahmany is een freelance regisseur en acting coach uit Zwolle. Zijn brede interesse in regie en productie leidt tot experimentele projecten met jongeren en talentvolle artiesten. Zijn kwaliteiten komen ook naar voren in de ontwikkeling van reality documentaires, tv-series, bedrijfsfilms en videoclips.

De eerste bijeenkomst van de workshop is al geweest op donderdag 29 oktober, maar is er is nog plek voor meer deelnemers op de volgende donderdagavonden: 5, 12, 19 en 26 november van 19.00 – 21.00 uur. De kosten voor deelname zijn € 20,– (incl. BTW) per avond.

Je kunt je opgeven voor de workshop via: info@filmstreet.nl.

Artikel delen:

Reageer