Voetbaldoeltjes geplaatst bij KBS Het Atelier

Zwolle – "We voetbalden altijd op het gras, maar de doeltjes waren ongelijk, nu hebben we twee gelijke doeltjes". Dit was de reactie van een van de kinderen op de plaatsing van twee voetbaldoeltjes op het plein van KBS Het Atelier.

30-10-2015voetvaldoeltjes.jpg

Deze doeltjes zijn extra bijzonder. Niet omdat ze vandalisme bestendig zijn, maar omdat het een wens was van een vader met twee zoons op KBS Het Atelier. Hij heeft die wens ingestuurd voor de wensencampagne van een organisatie. Uit meer dan 7000 inzendingen werd deze wens unaniem door de jury gekozen als winnaar. Daardoor was het een van de drie wensen die uit kwam. Vrijdagmorgen was het zo ver, er was een cameraploeg aanwezig om vast te leggen dat de cheque aan vader werd overhandigd. Daarna werden de doeltjes onder luid gejuich van de kinderen onthuld. Gelukkig gebeurde dit aan het begin van de ochtendpauze, zodat de doeltjes meteen in gebruik konden worden genomen.

Karin de Boer directeur van KBS Het Atelier geeft aan het mooi te vinden dat ouders zo betrokken zijn bij de school dat ze een wens insturen. Ze ervaart dat er veel betrokken ouders zijn bij KBS Het Atelier. De ouders zetten zich op allerlei manieren voor de school in, zo ook voor de vernieuwing van het plein. De doeltjes passen precies in het plan wat er is om het plein nog aantrekkelijker te maken en kinderen op nog meer manieren te laten sporten en spelen. In de laatste week van de zomervakantie zijn er al een beweegparcours en basketbalpalen geplaatst. De doeltjes zijn hier een mooie aanvulling op.

Artikel delen:

Reageer