Zwolse vocal group la CliQue wint eerste prijs

Zwolle – Afgelopen zaterdag 31 oktober vond in De Doelen Rotterdam de vijfde editie van het nationale BALK TOPfestival plaats. Dit tweejaarlijkse festival wordt georganiseerd door BALK, de landelijke bond voor alle koren en groepen die lichte muziek op hun repertoire hebben. 84 koren en vocal groups uit Nederland en België deden mee.

la_clique_doelen.jpg 

De Zwolse vocal group la CliQue kreeg in de categorie TOPklasse kleine vocal groups de meeste punten van de jury en was daarmee de beste van de vijftien deelnemende groepen. De driekoppige jury was bijzonder enthousiast over de sterke interpretatie van de stukken, de harmonische klank, de perfecte balans van de stemmen en de energieke uitstraling van de Zwolse zangeressen. La CliQue bestaat uit Yuna Linde, Annemarijn Mutsaerts, Laurien Zijlstra, Mayke Kraaijvanger, Lisi de Schepper, Lotte Ballijns en Carmen Hovestad. Zij worden begeleid door pianiste Marie-Louise Mutsaerts. 

Op 12 december aanstaande is la CliQue te beluisteren in De Spiegel in een gezamenlijk concert met het Thomas Orkest en Paul de Munnik. Meer informatie over deze vocal group en beeldmateriaal van de wedstrijd zijn te vinden op de Facebookpagina en op de website www.laclique.nl.

Artikel delen:

Reageer