Techniek present op Onderwijsbeurs

Zwolle – Zeven technische bedrijven uit de regio Zwolle staan 4 november en 5 november 2015 van 14.00 tot 21.00 uur op de Onderwijsbeurs Noordoost met als doel jongeren bewust te maken van de opleidings- en carrièremogelijkheden die de technische sector rijk is. Als vrienden van de techniek hebben ze samen met het regionale onderwijs een interactief techniekplein ingericht.

Op het techniekplein kunnen de bezoekers van de Onderwijsbeurs niet alleen ontdekken wat de carrièremogelijkheden in de techniek zijn, maar ook welke bedrijven en opleidingen in de regio hen met open armen ontvangen. Het thema van het techniekplein is dit jaar Techniek, Connect Your Future! Dit is onder andere te zien in de doe-activiteiten die op het plein worden georganiseerd, zoals het maken van een werkstuk, techniek ervaren door een Virtual Reality Bril en een techniekquiz.

Organisatie
Op het Techiekplein staan vertegenwoordigers van Beenen Industriële Automatisering, Unica, Bepacom BV, Breman Installatiegroep, Scheepswerf de Kaap, VMI Group, Tosec BV, InstallatieWerk Oost & Flevoland, OBM-Zwolle, OTIB en het Deltion College.
Onderwijsbeurs Noordoost
De Onderwijsbeurs Noordoost vindt woensdag 4 en donderdag 5 november plaats in de IJsselhallen, Rieteweg 4 in Zwolle. De beurs biedt een overzicht van opleidingen op alle niveaus. Er staan mbo- en hbo-instellingen. Maar ook universiteiten, particuliere opleidingen en bedrijven met leer/werk trajecten.
 
Meer informatie over de Onderwijsbeurs en het Techniekplein staat op www.vvei.nl.

Artikel delen:

Reageer