Workshops Sport en Eerste hulp

Zwolle – Sporten is heerlijk! Zeker na een inspannende dag kan een uurtje lichaamsbeweging ontspannend werken. Sporten is gezond, dat is algemeen bekend. Maar wat als je tijdens het sporten een blessure oploopt, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen in het buitengebied? In de workshop ‘Sport en Eerste hulp’ leer je in één avond hoe je moet handelen bij de meest voorkomende ongevallen. Deelname is geheel gratis.

Samen met EHBO-verenigingen en het Rode Kruis biedt GHOR IJsselland in het laatste kwartaal van 2015 en geheel 2016 workshops ‘Sport en Eerste Hulp’ aan in de regio IJsselland. Een workshop duurt drie uur en wordt gegeven door een bevoegd instructeur. Per workshop kunnen twaalf mensen deelnemen. Er zijn ook mogelijkheden om een workshop te organiseren op een locatie naar keuze, wellicht in het gebouw van je eigen sportvereniging. Je plant bijvoorbeeld een moment om met je hele team de workshop te doen. Een mooi moment om samen de kennis bij te spijkeren!

Opgave
Kijk voor meer data en locaties op www.sporteneerstehulp.nl en geef je op. Na afloop beschik je over handige tips om blessures te voorkomen en heb je vaardigheden geleerd waarmee je eerste hulp kan bieden. Iedere deelnemer ontvangt een bewijs van deelname.

Artikel delen:

Reageer