Gestolen autobanden gevonden bij garagebedrijf

Zwolle – De politie heeft dinsdagmiddag 3 november een 41-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van heling. Rechercheurs vonden bij zijn garagebedrijf en in een garagebox in totaal zes sets nieuwe autobanden met velgen. De banden waren eerder deze week gestolen bij een autodealer in Groningen.

Op 2 of 3 november werden op het terrein van een autodealer aan de Helsingborgweg in Groningen banden met velgen gestolen. Bij elf nieuwe auto's zijn de banden weggenomen. Een tip leidde naar een garagebedrijf aan de Newtonweg in Zwolle. Rechercheurs namen polshoogte en troffen daar één van de sets banden aan. Na verder onderzoek vonden ze in een garagebox aan de van Hille Gaerthéstraat nog vijf sets. In totaal zijn er tot nu toe zes sets (24) banden gevonden. De eigenaar van het bedrijf en de garagebox, een 41-jarige Zwollenaar, is aangehouden en in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Volgens Google zit daar maar een autobedrijf 😮

  die zijn naam dus blijkbaar eer aan doet

  "goedkoop schadeherstel zwolle"

  ja ja heel goedkoop 🙂 vooral de 'inkoop' >:(

 2. Er zitten er daar meer inderdaad, initialen van de dader zou handig zijn. Het straalt nu nogal negatief uit naar de andere auto bedrijven daar.

 3. Stukje slechte journalistiek of verkeerd overgeschreven want er zitten inderdaad meerdere autobedrijven. Eerst de feiten kennen en dan roepen.

 4. Ik lees in het politiebericht geen leugens hoor. Dat jullie de naam van het bedrijf willen zegt veel over jullie drang om iemand persoonlijk op te knopen.

 5. Als er een hennepplantage op de Assendorperstraat ontdekt is, moeten alle bewoners aan die straat dus vrezen voor jouw oordeel?? Doe niet zo raar.

 6. Het gaat er om dat mensen daar wat willen verkopen en dat gaat niet lukken met verkeerde berichtgeving waardoor mensen beinvloed worden.

 7. Bericht door mariane, op 4 november 2015 16:11
  Als er een hennepplantage op de Assendorperstraat ontdekt is, moeten alle bewoners aan die straat dus vrezen voor jouw oordeel?? Die niet zo raar.

  Dat klopt, maar als er stond bij een Eetgelegenheid zou ik wel willen weten welke.:)

 8. Leuk goedkope velgen en banden daar op de Marslanden ,Je moet ook weten waar je vertrouwd kan kopen , Ik heb daar ook mooie velgen zien liggen voor Spotprijsjes , Maar ja helaas niet gekocht , Dan maar weer op zoek naar een andere oplichter , die ze wel kan leveren voor deze speciale prijzen .

 9. @Boeland:
  Jaren geleden op de Marslanden een 2e handsauto gekocht bij een bedrijfje van een toenmalige speler van Be Quick '28.
  Knap hoe hij hem wist te verkopen, want half jaar later was de carrosserie geheel weggeroest…

 10. eind jaren 70 besloot de gemeente in de marslanden een aantal garages te huisvesten.
  na het grond reinigings debacle van de nief gelegen in de brinkhoek, had men er geen zin in om met de neus in dezelfde pot met boter te vallen.
  grondsanering kon uit de begroting worden geschrapt, dit was niet nodig

Reageer