Zakenvrouwen praten over Gezond Leven

Zwolle – UVON IJssel-Vecht is een netwerk voor ondernemende vrouwen in de regio Zwolle. Op 24 november a.s. organiseert UVON een open avond, waarvoor alle vrouwelijke ondernemers in de regio uitnodigd zijn.

Het thema van de avond is Gezond Leven. Bij ondernemende vrouwen speelt gezondheid een belangrijke rol in het ondernemerschap. Zonder ondernemer geen onderneming. Ziek worden kan eigenlijk niet! Spreker van de avond is Juglen Zwaan die landelijke bekendheid geniet met zijn website ahealtylife.nl. Zwaan heeft zelf een ernstige ziekte overwonnen en reikt met zijn nieuwe levensstijl allerlei tips en ideeën aan die direct toepasbaar zijn. Alle vrouwelijke ondernemers in de regio zijn van harte welkom deel te nemen aan de avond, die start met een gezonde maaltijd en vooraf, tussendoor en na afsluiting van de lezing ruimte biedt om te netwerken.

Belangstellenden zijn welkom bij Brasserie De Hofvlietvilla in Zwolle om 17.30 uur. Opgeven kan tot en met 14 november via secretariaat@uvonijssel-vecht.nl. De kosten zijn 30 euro, inclusief maaltijd, 2 drankjes en een kopje koffie of thee.

Artikel delen:

Reageer