Belgische sensatie BRNS naar Hedon Zwolle

Zwolle – Nieuwe Belgische sensatie BRNS naar Hedon Van het dansbare Mexico naar de echoënde koortjes van Here Dead He Lies: BRNS weet op meesterlijke wijze een dreigende sfeer om te zetten in dansbare beats. De Belgische band speelde eerder al op grote festivals als Dour, Rock En Seine, Les Ardentes en Appletree Garden en is er nu op gebrand om Hedon op zaterdag 14 november te bedwelmen met hun sfeervolle repertoire.

brns.jpg
Foto: Julie Calbert 

Van de middeleeuwse en postmoderne hoeken van Brussel komt BRNS (uitgesproken als “Brains”), een betoverend experiment in schemer, dans en vol geluid. Dit kwartet van talentvolle multi-instrumentalisten weven mystieke, catchy tonen door elkaar. Pretentieloos, maar swingend en van topniveau. Het debuutalbum Patine is sinds begin 2015 uit maar het zal niet lang meer duren tot BRNS in het rijtje naast SUUNS, Yeasayer en Django Django thuishoort.

BRNS
Locatie            : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer         : Zaterdag 14 november 
Open               : 20:30 uur
Aanvang         : 21:00 uur 
Entree             : €8,50
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen:

Reageer