Ontbijtactiviteit op het Carillon en de Toonladder

Woensdag 24 oktober 2007 werd het eerste van drie schoolontbijten georganiseerd. Het ouderplatform van de Zwolse Brede School Holtenbroek (De Toonladder en Het Carillon) heeft dit samen met de GGD in het kader van “Samen Gezond”, georganiseerd.

Op beide scholen en op alle locaties werd er tegelijk ontbeten. De klassen waren leuk aangekleed door leraren die in deze commissie zitten en door de GGD. De kinderen brachten ’s morgens hun ontbijt mee naar school en dit werd verder aangevuld met “gezonde dingen”. Er werd gezamenlijk van 8.30 uur tot 9.15 uur ontbeten in de klas. Er waren daarbij ook ouders aanwezig. De opkomst was erg goed, aldus directeur B. Loode. De kinderen kregen een verrassing die te maken heeft met een gezond ontbijt. Verder waren er leuke (gezonde) prijzen te winnen. In januari en maart 2008 is er nog een gezamenlijk ontbijt.


Foto’s : B. Loode

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Met veel dank aan de ouders van het Ouderplatform van De Bewegende School (De Brede School Holtenbroek). Zonder hen was deze geweldige activiteit er niet geweest! Ook alle lof voor de scholen en de GGD die dit samen met het Ouderplatform hebben georganiseerd!


    Maak melding

Reageer