Politie onderzoekt verkeersruzie

Zwolle – Agenten hebben woensdagmorgen 4 november een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden na een uit de hand gelopen verkeersruzie op de Katerdijk. De politie is op zoek naar getuigen omdat niet duidelijk is wat er precies is gebeurd.

De verdachte reed over de A28 en nam een afrit te laat. Hij reed door de berm waardoor er grint opspatte. Dat zou een barst in de voorruit van zijn achterligger hebben veroorzaakt. De bestuurder van die auto, een 39-jarige man uit Renswoude, probeerde de verdachte te laten stoppen op de Katerdijk om over de schade te praten. Daarna is de situatie uit de hand gelopen.

Getuigenoproep
De man uit Renswoude heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij heeft verklaard dat hij is aangereden door de verdachte terwijl hij op de weg stond. Het is op dit moment nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. De verkeersruzie vond rond 10.15 uur plaats op de Katerdijk. Was u getuige van dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Hoogst waarschijnlijk andere cultuur dan de Nederlandse dus ik heb hier respect voor samen met mijn witte doos tolerantie uit de postbus51 spot.

  2. ja wat je zegt alle 2 fout, en het is ook maar net op wat voor manier je het doet/zegt, het aanspreken en ook belangrijk, heeft 1 van de 2 wel of geen kort lontje.
    Iedereen weet dat wanneer je gaat enthousiast gaat toeteren en seinen, zwaaien met armen en vingers, dat de sfeer al bepaald.

  3. We weten er het fijne niet van, maar uit het stuk kan ik niet opmaken wat de man uit Renswoude verkeerd zou hebben gedaan.
    Wat wel op te maken is is dat de man uit Rotterdam gewoon de volgende afrit had moeten nemen.

  4. Ah, een opgewonden Rotterdammer en na een ongeluk doorrijden. Al opgehouden met lezen, vast een besnederlander. Sterkte aan meneer uit Renswoude.

Reageer