Project New Challenge Let's Play is genomineerd

Zwolle – Het Zwolse muziekproject New Challenge Let's Play is genomineerd voor de Overijsselse vrijwilligersprijs! Vrijdag 6 november is de uitslag al.

new_challenge_lets_play.jpg

V.l.n.r.: Kjeld, Joeri, Stijn, Tonnie, Boise, Jelle, Moisha, Senninha, Lotte, Enzio en Jasper.  (Foto: Peter Plaatsman). 

De vrijwilligers van New Challenge Let's Play hopen een van de prijzen in de wacht te slepen want met een (geld)prijs kunnen ze weer allemaal superleuke dingen voor de kinderen doen! New Challenge Let's Play bestaat uit professionele en ervaren muzikanten die volledig vrijwillig een Zwolse groep muzikaal getalenteerde jongeren coachen op alle ins & outs van samen muziek maken en optreden. Jongeren leren zo samen hun passie te delen door met elkaar te repeteren, te componeren en het podium op en af te breken.

Daarbij leren ze ook als team samen te werken en naar elkaar te luisteren. De jonge muzikanten -in de leeftijd van 12 tot 20 jaar- hebben verschillende achtergronden, muzieksmaken, instrumenten en leren door samen muziek maken elkaar beter kennen. De vrijwillige coaches zijn een voorbeeld voor de jongeren. Zij delen hun liefde voor muziek en laten jongeren zien wat je met muziek voor de samenleving kunt betekenen! De Overijsselse Vrwijwilligersprijs 2015 wordt dit jaar, voor de zeventiende keer, uitgereikt op vrijdag 6 november in het Provinciehuis in Zwolle. Meer informatie over de Overijsselse Vrijwilligersprijs: www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer