Programma feestplein Sinterklaas bekend

Zwolle – Op 14 november 2015 komt Sinterklaas in Zwolle aan. Na de aankomst met de boot en de optocht, zal er een heus eindfeest zijn met muziek, dans en vele leuke activiteiten. 

st_nicolaas.jpg 

Het Grote Kerkplein is 14 november omgetoverd tot een prachtig winterland feestplein, waar kinderen door allerlei activiteiten hun Pietendiploma kunnen halen. De activiteiten starten om 14:30 uur. Door mee te doen aan activiteiten als springen,stormbaanlopen, tekenen, jongleren, schminken, pakjes gooien en schaatsen ontvangen kinderen hun eigen Pietendiploma. Sinterklaas heeft ook tijd om kinderen te woord te staan die hun Pietendiploma hebben gehaald of om mooie tekeningen te bekijken.

Om aan te sluiten bij de sfeer van Winter in Zwolle, is er een heus (kunst) schaatsbaantje aanwezig. Ook doen Pavarini jongleer kunstjes en oefeningen. Creatief Centrum Inside Out helpt de kids met het maken van tekeningen en DIFF Dance centre doet een dansvoorstelling als onderdeel van het podiumprogramma. Het podiumprogramma zit verder vol met muziek, dans en leuke verrassingen.

Nadat het feest om 17:00 uur is afgelopen, gaat Sinterklaas met een geselecteerd groepje kinderen eten. kinderen die een etentje met Sinterklaas willen verdienen, kunnen dit via Facebook bij Go-Kids regio Zwolle kenbaar maken. Uit de motivaties worden 6 kinderen gekozen die een etentje met Sinterklaas dit jaar verdiend hebben! Meer informatie Ga naar de website (www.sinterklaaszwolle.nl) en/of de Facebook pagina(Sinterklaas Intocht Zwolle). Hier staat meer informatie over het programma en de overige activiteiten.

Artikel delen:

Reageer