Berkum Blues Night met John F Klaver band

Zwolle – Op zaterdag 14 november 2015 wordt de 6e Berkum Blues Night gehouden. Ook dit keer hebben we een hoofdact kunnen bespreken die tot de absolute top van de Nederlandse bleus gerekend mag worden: De John F. Klaver band!

bbn.jpg 

Gitarist/zanger John F. Klaver mag zich gerust de ‘coming man’ in het Nederlandse bluescircuit noemen. Met zijn begeleidingsband (Hammond orgel, bas en drums) is hij op gerenommeerde festivals te inden. Inmiddels ook buiten onze landsgrenzen. Bijvoorbeeld tijdens de International Blues Challenge in Memphis Volgens kenners is John F. Klaver “the most interesting guitarist out of Holland”. John F. Klaver, die zijn muzikale opleiding zowel in de VS (University of the Pacific) als in eigen land (het Amsterdamse Conservatorium) volgde, duidt zelf zijn muziek als “moderne blues met een authentieke feel”. Zijn eigenhandig gecomponeerde nummers zijn tot dusver op vier cd’s vastgelegd, waarmee hij reeds de nodige awards in de wacht heeft gesleept. Zijn laatste wapenfeit is van 2015 met het album “The Edge” waarin het volledige blues spectrum wordt bestreken.

De Enkman band
In het voorprogramma treedt De Enkman band op. Een Zwolse formatie, ontstaan in de Enk, die haar kwaliteit al bewezen heeft. Deze 6-mans formatie staat garant voor een stukje herkenbare Blues/Rock
Wanneer: 14 November 2015 aanvang 21:00  uur.
Waar: De Weijenbelt, Campherbeeklaan 82,    8024 BZ Zwolle
Voorverkoop  €6.00 bij De Weijenbelt of bij Plato Zwolle. Aan de kassa: € 7.50
Aanvang 21:00 uur. Zaal open 20:30  
Info www.berkumbluesnight.nl of www.wijkverenigingberkum.nl

Artikel delen:

Reageer