Holland Winter Taptoe in Zwolle

Zwolle – De derde editie van de Holland Winter Taptoe vindt dit jaar op zaterdag 28 november plaats in de Landstede Topsporthal in Zwolle. Showband Jubal Zwolle is één van de deelnemende korpsen, maar er zijn ook optredens van 5 andere topkorpsen uit Nederland.

jubalzwolle.jpg 

Na 2 succesvolle edities in de Rijnhal in Arnhem, verhuist de Holland Winter Taptoe dit jaar naar de moderne Landstede Topsporthal in Zwolle. Deze taptoe is de laatste taptoe van het jaar en biedt een gevarieerd en avondvullend programma met 6 muziekkorpsen, ondersteund met een kleurrijke lichtshow. De showband van Zwolle, Jubal, laat deze avond voor de laatste keer de prijswinnende show ‘Dreams: emotions of sleep’ zien en horen. Muziek- en showband Juliana uit Amersfoort toont de show ‘The new world’ en de Van Limburg Stirum Band uit Wezep komt met een show vol liefdesliedjes. Massed Band is een groot korps met de toepasselijke show ‘Saturday Night’ en jeugdkorps Bernard uit Amersfoort presenteert vol overgave de show ‘This is love’. Ten slotte komt Euroband uit Rotterdam met 2 shows naar de Holland Winter Taptoe.

Locatie en kaarten
De Holland Winter Taptoe vindt plaats op zaterdag 28 november 2015, van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur in de Landstede Topsporthal (Hogeland 10 in Zwolle). Entreekaarten voor deze taptoe zijn vanaf €15,- te bestellen via www.jubalzwolle.nl/kaarten-bestellen.
Artikel delen:
Reacties 5
  1. ik dacht dat alle muziekverenigingen verdwenen waren uit zwolle.
    interessant om the zien dat de eens zo frisse majorette rokjes zijn ingeruild voor zwangerschaps broeken

  2. Vroeger hadden we een blonde Anita Meyer je weet wel van why tell me why uit het tuindorp die zag er altijd wel goed uit in dat rokje van Jubal dat dan wel weer.

Reageer