Verdachte dames gezocht in de Aa-landen

Zwolle – De politie van Zwolle is sinds vrijdagmorgen 11.25 uur op zoek naar twee verdachte dames in de omgeving van de Amer in de wijk Aa-landen. Er werd een Burgernetactie gestart.

Signalement: De beide dames zijn rond de 30 a 40 jaar, ze hebben een Oost Europees uiterlijk en een fors postuur. De ene vrouw draagt een blauw jack, de andere een zwart jack. Ze hebben donker haar in een knot. De dames zijn in de richting van de Dommel gelopen. Ziet u de dames, bel dan de politie.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. donker haar in een knot; tmoetook niet gekker worden.
  En vooral niet melden waarom! ze verdacht zijn. Dat werkt heel fijn stigmatiserend….

 2. waar worden ze van verdacht?

  ik moet nu toch even in de spiegel kijken en mezelf af gaan vragen of het echt nodig is om op dit soort berichten te reageren.

 3. We hebben zoveel wegkijkers en goedpraters hier in Nederland, dit soort berichten. Zo mooi andere culturen en andere mensen. Is het bericht wel zo neergezet dat niet alle groepen zich voelen aangesproken?

  Druk bezig met emigreren buiten EU. Ik wens de wegkijkers en goedpraters veel succes met het vormen tot een Nieuw Nederland.

 4. Je mag toch wel willen weten waar ze van verdacht worden? Het lijkt er nu op alsof ze puur op basis van uiterlijk "verdachte vrouwen" zijn.
  En in de ogen van sommigen hier is dat ook het geval.

 5. Nou ik neem het bloedserieus met al die oostblokkoppen,als ik ze al zie lopen in de wijk gaan mij de haren al recht over eind staan in een knotje dan.

Reageer