Dronken automobilist week later weer in de fout

Zwolle – Een 66-jarige automobilist uit Zwolle werd op vrijdagmiddag 6 november gecontroleerd op alcoholgebruik op de Campanulastraat. Al snel bleek dat hij erg veel alcohol had gedronken. En niet voor de eerste keer.

De man blies een F indicatie en werd voor een controle naar het hoofdbureau meegenomen. Daar blies de man 1180 ug/l. Dat leverde hem een proces-verbaal en een rijverbod van 15 uur op. Het rijbewijs van de man was precies een week eerder al ingevorderd voor rijden onder invloed. Ook toen reed de man onder invloed van alcohol en blies hij 1250 ug/l.

Artikel delen:
Reacties 16
  1. 2 aannames…Misschien al 48 jaar zijn rijbewijs. Misschien een vrouw, kinderen en kleinkinderen waarvoor hij toch een, al is het hele kleine, voorbeeldfunctie heeft. Dit is ongetwijfeld niet de eerste keer dat hij zichzelf en alle dat hij tegenkomt, (bijzonder) ernstig in gevaar brengt…graag de hoogste straf in dezen. De smoes dat ie zijn rijbewijs voor zijn werk nodig heeft, gaat met 66 nauwelijks meer op. Die is (zo goed als uitgewerkt). Anders moet ie de resterende tijd maar op de fiets/ met het ov/ lopend.

  2. als een rijbewijs is ingevorderd kan hij toch geen rijverbod krijgen omdat hij die al heeft, gewoon auto invorderen klaar punt uit >:(>:(>:(

  3. Ik vind dat automobilisten die met veel te veel drank op achter het stuur kruipen en betrapt worden, hun rijbewijs nooit meer terug horen te krijgen. Maar die wet zal wel nooit ingevoerd worden helaas. Ik heb geen enkele compassie met dit soort hufters.

  4. naar de afkickkliniek, nuchter worden. geen rijbewijs en geen auto meer.
    Onacceptabel gedrag. Dat je zelf zo stom bent om je eigen leven in gevaar te brengen interesseert mij niet zo veel maar dat je andermans leven in de waagschaal stelt kan absoluut niet.

  5. Het is ook niet even een beetje te veel…. 1200 ug/l is gewoon stomdronken!

    Deze man moeten ze poging tot doodslag ten laste leggen en inderdaad nooit meer iets met een motor laten besturen; nog geen elektrische fiets

Reageer