Joost Broerse blij met MAC³PARK stadion

Zwolle – Zaterdagavond hebben PEC Zwolle en MAC³PARK, voorafgaand aan de competitiewedstrijd tussen PEC Zwolle en Heracles Almelo, een contract getekend voor een samenwerking van minimaal drie seizoenen (inclusief het huidige seizoen). Vastgoedbedrijf MAC³PARK, dat vestigingen heeft in Almere, Emmeloord, Lelystad en Dronten, wordt de nieuwe naamgever van het stadion. Dit houdt in dat het ‘IJsseldelta stadion’ vanaf 1 juli 2016 wordt omgedoopt in het ‘MAC³PARK stadion’.

Commercieel directeur Joost Broerse van PEC Zwolle is te spreken over de overeenkomst met MAC³PARK: ,,We zijn zeer tevreden dat het is gelukt om MAC³PARK aan PEC Zwolle te koppelen. De beslissing om de naam van het stadion te veranderen is niet over één nacht ijs gegaan, maar het helpt ons als club om onze doelstelling te bereiken. Namelijk om ook de komende voetbaljaren een stabiele middenmoter in de Eredivisie te blijven. Ook is het mooi dat we met MAC³PARK een bedrijf aan ons binden, dat een groot netwerk heeft in de provincie Flevoland. Een gebied waar voor ons als club mogelijkheden liggen om de komende jaren nog meer voet aan de grond te krijgen.”

Directeur Meine Breemhaar van MAC³PARK zegt verheugd te zijn met de samenwerking met PEC Zwolle, die vooral is bedoeld om MAC³PARK ook buiten Flevoland bekendheid te geven: ,,Met ons zakelijk vastgoed richten wij ons steeds meer op grotere bedrijven en instellingen die regionaal of landelijk opereren. We hebben voor sponsoring van PEC Zwolle gekozen wegens de sterke regionale binding van de eredivisieclub, die goed aansluit bij onze eigen ambities. Bovendien kunnen wij via PEC Zwolle nu verder werken aan de landelijke bekendheid van MAC³PARK.”

Artikel delen:
Reacties 15
 1. En waar zijn de supporters nu ?? Oh ja die stonden te klappen voor de gesponsorde sfeeractie van vanavond en het gratis bier van Mac3parc want ach ja principes kun je zo aan de kant zetten als er met ???????? wordt geschoven . Welke cultuur welk clubhart welke historie de ???? regeert bij PEC en het kuddevolk volgt na een lulverhaal van Visser en de toezegging van het zoveelste supportersplatform !!!

 2. Principes? Kom op zeg het ijsseldektastadion was toch ook al een pleurisnaam. Nu krijgen we in ieder geval centen voor de naam van die lelijke betonbak.
  Iedereen die problemen heeft met de naam zou eens moeten kijken naar wat voor ongelovelijk lelijk stadion we hebben ( met kunstgras) en dan nog eens over principes moeten durven te beginnen.

  Kom op mensen, die provincieclub zijn we nog steeds alleen heb je tegenwoordig een stuk meer geld nodig om dat te kunnen behouden, dus als je dan afstand moet nemen van je niet bestaande principes, so be it.

 3. Joost Broerse doet waar hij voor betaald wordt en dus is dit een goede deal. Wel knap dat meneer Visser nog op geen enkele manier duidelijk heeft gemaakt hoe hij denkt PEC uit categorie 1 bij de KNVB te krijgen.

 4. Het gaat niet over sport. Het gaat niet over emotie. Het gaat niet over trots. Het gaat alleen over geld. Jongens, veel plezier met je mac463pecpark. Wat een giller zeg.

 5. @ Leonardo Dat hoeft Visser niet te doen, PEC is met de transfers al uit categorie 1 wacht maar op de as meting.

  @Zwolle12 Wat stel jij voor ? Dat de supporters de tent afbreken om een stadion naam? Van wat ik heb gehoord zijn er stevige woorden intern gesproken en zal de klankgroep dergelijke praktijken in het vervolg kunnen tegenhouden.. Ik lees dat het voor 3 jaar is… Daarna stadion weer terug aan supporters geven.

 6. De naam samen met de nieuwe naam schittert van lelijkheid. Euro's komen binnen, en ja. We kregen gratis bier, dat is geen omkopen van supporters! Het is een gebaar: zand erover en door.

 7. Wat een zuurheid heerst er toch bij veel bah. Nooit eens tevreden maar altijd wat te zeiken. En dat dan ook nog eens keer op keer dezelfde zuurheid hier etaleren. Jullie hebben blijkbaar een heel verrot leven. Kijk eens in de spiegel en lach om jezelf. Hopelijk lucht dat op. Sterkte.

 8. Ik vind het een lelijke naam, maar ach alles heeft z'n prijs. Dus voordat we Joost Broerse loven danwel affakkelen: wat levert het op??
  Als het meer dan 10% van de begroting vult, vind ik het een goede deal. Als het minder dan 5% oplevert vind ik het een slechte deal. Wie weet het bedrag?

Reageer