Gewonde na schietpartij in hartje Zwolle

Zwolle – Bij een vechtpartij tussen verschillende personen op de Oude Vismarkt is zondagochtend 8 november een 18-jarige inwoner van Zwolle bij de Rodeleeuwsteeg in zijn been geschoten. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld.

Een 20-jarige inwoner van Leeuwarden werd kort na het schietincident aangehouden op de Broerenstraat. Hij werd ingesloten op het bureau. Naar de vechtpartij en het schietincident wordt een nader onderzoek ingesteld. Getuigen van het incident die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. bron: RTV Oost

    Uit de hand gelopen ruzie aanleiding voor schietpartij in Zwolle, man (18) gewond

    Een uit de hand gelopen ruzie was aanleiding voor de schietpartij op de Oude Vismarkt in Zwolle vanochtend. Het 18-jarige slachtoffer uit Zwolle is in zijn been geschoten en naar het ziekenhuis gebracht.

    Een 20-jarige inwoner van Leeuwarden werd na het incident aangehouden op de Broerenstraat. De politie heeft een tijdlang onderzoek gedaan op de Oude Vismarkt. Daarbij is ook een speurhond ingezet.

  2. Als je vanuit Leeuwarden komt en een pistool bij je hebt is het dus ook niet een kwestie van "even ophalen". Niet dat het het goedpraat als dat wel het geval was geweest, maar je bent wel wat van plan als je zoiets meeneemt met het stappen.

    Zag op nu.nl een video van het incident. Waardeloos….zie je een paar agenten rondwandelen

Reageer