Bokaal voor roeivereniging Boreas Zwolle

Zwolle – Zondag 8 november vond de Argo Najaars Slotwedstrijd plaats in Wageningen. Dit was de laatste competitiewedstrijd van 2015, en tevens ook de laatste wedstrijd van de Najaarsbokaal van de ploeg CC/DC.

09112015ccdc.jpg 

De ploeg CC/DC, bestaande uit Cristian van Eeden, Christian van der Wal, Daniël Kappert, Christian Benstein en stuur Sanne Pull, wist al voordat de wedstrijd begon, dat zij die dag de Najaarsbokaal in ontvangst mochten nemen. Zij stonden namelijk, na drie wedstrijden geroeid te hebben, eerste in het Ervaren C4+ klassement. Echter wilden zij natuurlijk deze dag opnieuw bewijzen dat zij dit bokaal verdienen. Na tweemaal 1000 meter gestreden te hebben, inclusief de keerboei, wisten zij jammer genoeg net geen taartblik te trekken.

Zij werden tweede met een tijd van 04:25.96. Desalniettemin hebben zij bewezen dat zij de Najaarsbokaal verdienen. Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas begint goed aan het nieuwe jaar, en kan niet wachten tot het wedstrijd/roeiseizoen weer begint. Boreas Hoogh!

Artikel delen:

Reageer