Tropisch feest in Zwembad De Vrolijkheid

Zwolle – Zaterdag 7 november werd er in zwembad De Vrolijkheid in Zwolle de Regionale Minioren Clubmeet gezwommen. Bij deze wedstrijd streden de minioren van 10 verenigingen uit de provincie Overijssel als teams tegen elkaar. De prestaties van de zwemmers werden bij elkaar opgeteld en de club met de beste score won. De organisatie was voor het derde jaar op rij in handen van SWOL 1894, die het complete zwembad hadden omgetoverd tot een tropisch paradijs. 

09112015miniorenswol1894.jpg

Namens SWOL 1894 kwamen 9 zwemmers aan de start. Aan deze wedstrijd zit elk jaar een thema verbonden. Dit keer had de organisatie als thema Tropisch gekozen. De vrouwelijke Zwolse zwemmers waren verkleed als Hawaï meisjes. En werden begeleidt door een tweetal lifeguards. Uiteindelijk bleek Deltasteur uit Kampen de winnaar te zijn. Een mooie, heerlijke taart mochten de trotse zwemmers dan ook in ontvangst nemen. Eind van de maand zullen een aantal minioren van SWOL 1894 zich opmaken voor de Overijsselse minioren sprintkampioenschappen. Deze zullen plaatsvinden in ons thuisbad De Vrolijkheid.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Mijn oom is importeur van tropische thema's. Het is belangrijk dat de palmbomen goed worden afgespoten anders kunnen er nog wel eens gevaarlijke beesten in zitten. Natuurlijk heb je in een zwembad voldoende water. En daar zit dan ook nog chloor in. Overigens zitten er ook wel eens gevaarlijke beesten in de bananen maar die waren denk ik niet bij dit thema feest betrokken.

  2. Hai Cedric, ik lees dat je oom in de tropische thema's zit. Ik heb binnenkort een feest met dit thema bij onze scouting. Kun jij mij helpen wellicht? Kunnen in contact komen?

Reageer