Eerste sfeerverlichting binnenstad hangt weer

Zwolle – Op een tweetal plekken in onze binnenstad hangt de sfeerverlichting weer ('t Eiland en Diezerpoortenplas). Vanaf 18 november a.s. worden de andere straten en pleinen voorzien van sfeerverlichting. Hulde aan de ambassadeurs, die weer van deur naar deur bij de collega's langs gingen voor een bijdrage.

kerstverlichting.jpg

Hoewel het er bij sommige straten om spande zijn toch voldoende middelen opgehaald. De binnenstad van Zwolle ziet er straks fraai verlicht uit, we noemen hier ook de Papenstraat die voor het eerst in het lichtplan wordt meegenomen. Bijzondere vermelding voor de ondernemers Sassenstraat: zij moesten eerder afscheid nemen van het lampenkappenproject en doen nu weer collectief mee. Helaas is er nog geen oplossing voor de Melkmarkt en Voorstraat. Door de sloop van de bankenlocatie is er een groot gat ontstaan. 

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Je zou toch zeggen dat als je de lampenkappen weer terug wilt hebben in de Sassenstraat en alle ondernemers langs gaat voor een bijdrage en weer een ludieke actie verzint dat iedereen weer versierde lampenkappen aanlevert en misschien een sponsor kunt vinden voor de elektrische installatie, dat dit toch zo weer te regelen moet zijn..?

  2. Dat er mensen zijn die denken dat als je een aantal hekwerken met flink wat ledlampjes ophangt dit sfeervol moet lijken is ten hemel schreiend.
    Iedere vorm om er een gezellige en knus verblijfsklimaat van te scheppen ontbreekt in deze. Het wordt toch eens tijd dat men elders op deze aardkloot gaat kijken om idee├źn op te doen en niet omdat deze lampjes er vorig jaar hingen denken dat het zo goed is.

  3. Mijn vrienden en ik maakte vroeger zelf kerstverlichting. Daar waren we de hele middag mee bezig. Als we het niet goed deden dan zwaaide er wat. Ik ben wel eens door de vader van een vriend ongenadig in elkaar gemept. Maar je wist niet beter, dus dat was mooi.

  4. zwarte piet is al niet meer welkom en de kerstverlichting deugd ook al niet meer dus ook maar afschaffen.in ons nederland is ook niks meer goed,en dan nog helemaal niet te beginnen over dat straks het gezeik over vuurwerk ook al weer begint.als we zo doorgaan stel ik voor om de hele maand december te verwijderen van de kalender. zijn we gelijk van al dat gezeik af.:D:D:D:D

  5. Herman, woonachtig in de groene strip, heeft ook hier geld gedoneerd. Als men van mening is dat herman hiervan gaat genieten, zit men ernaast. dit laat ik over aan degenen die thuis weinig kerstversieringen hebben en door de stad dolen om zo een vrolijk kerstgevoel op te lopen.

  6. Tegenwoordig hangt bijna elke binnenstad vol met dezelfde led lampjes, alleen de vorm verschilt, vond inderdaad de lampenkappen in de sassenstraat echt mooi maar dat was niet specifiek voor de kerst.

Reageer