Sint & pieten in Stadshagen

Zwolle – Ja hoor, ook dit jaar wil Sinterklaas een bezoekje aan Stadshagen niet missen! Mede dankzij de vrijwilligers van Wijkstichting Stadshagen Totaal is de wijk er op 21 november weer klaar voor.

15-11-2014_intocht_sinterklaas_10.jpg

Iedereen is welkom om de vrijgevige man en zijn trouwe vrienden te begroeten. Sinds een paar jaar zoekt Sinterklaas elk jaar een ander mooi plekje uit in Stadshagen om zijn bezoek aan de wijk te beginnen en deze keer is dat bij Boer Pelleboer aan de Hasselterdijk (naast Mastenbroekerbrug).

12:15u: Aankomst Sinterklaas bij boer Pelleboer aan de Hasselterdijk 43a
13:00u: Optocht door de wijk onder begeleiding van de Van Limburg Stirum Pietenband
14:00u: Aankomst Winkelcentrum Stadshagen
15:00u: Meet & Greet in Cultuurhuis (voor kinderen 0-8 jaar)

Route (onder voorbehoud): Drapenierlaan, Beeldsnijderstraat, Boogmakerstraat, Pottenbakkerstraat, Marskramerstraat, Tolgaarderstraat, Slotenmakerstraat, Turfdragerstraat, Houtsnijderstraat, Goudsmitstraat, Kalkbranderstraat, Bussenmakerstraat, Klokkengieterlaan, Mastenbroekerallee, Fioringras, Oude Wetering, Arendshorstlaan, Belvédèrelaan, Wade (winkelcentrum Stadshagen). Kijk voor eventuele routewijzigingen op de website van het winkelcentrum (www.winkelcentrumstadshagen.nl ) of de wijkstichting (www.stadshagentotaal.nl).

Een week later is het weer feest geblazen: Pietenparty in Stadshagen! Kinderen van 0-8 jaar kunnen gezellig in de tent in winkelcentrum Stadshagen met de pieten komen zingen, dansen en lol maken.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de vele toegewijde vrijwilligers van WIJKSTICHTING STADSHAGEN TOTAAL in samenwerking met Winkelcentrum Stadshagen

 

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Ik wil me graag inschrijven voor de route maar ik kan het formulier nergens vinden. Mooi is dat. Sinterklaas in een kwetsbare positie en ik met de gebakken peren!

  2. Oh mijn bericht is verwijderd :-/ Ik wil graag weten waar de kraam staat met tickets of zo. Of dat je zo'n stempel op je hand krijgt. Straks betaal ik nog twee keer.

  3. Hoewel mijn persoonlijke mening is dat pieten net als de samenleving best wel uit verschillende kleuren mag bestaan, kan ik mij net als voorgaande jaren niet aan de "zwarte piet" irriteren. Ik gun alle kindjes een fijne sinterklaas.. Laten wij dit kinderfeestje niet gebruiken om elkaar te provoceren maar het geluk van de kinderen centraal zetten.

Reageer