CaféSmart wordt wéér tranen met tuiten!

Op (koop-)zondag 4 november zal de binnenstad van Zwolle bruisen van het Nederlandse lied en de ouderwetse smartlap. Althans dat denkt voorzitter John van Dinther van de Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ), ongeveer 13 Cafés zich hebben aangemeld voor dit voor Zwolle door de HESZ nieuw ontworpen concept.

In de meeste Cafés zal tussen 16.00 en  20.00 uur een liedjeszanger, een duo of een band de gasten vermaken met luister en meezingliederen zodat er voor elk wat wils te horen en is te zien zal zijn, het meezinggehalte zal ook zeker een grote rol spelen bij de diverse artiesten. Het was voor de organisatie die gerekend had op een deelname tussen de 10 en 15 Cafés weer een hele klus om voor de deelnemende Cafés artiesten te regelen, maar dat dit uiteindelijk gelukt is blijkt uit onderstaand overzicht waaruit tevens valt op te maken dat er bekende en minder bekende artiesten zullen optreden. CaféSmart is in alle deelnemende Cafés geheel gratis toegankelijk zolang er plaats is.

Voor een volledig overzicht van wie waar optreedt liggen er bij alle leden van de HESZ flyers om mee te nemen, voor de meest actuele informatie kunt u ook terecht op onze website  www.hesz.nl .

In de volgende Cafés zullen optreden,

Grand Café Public, Duo De Hacos&nbsp; / <strong>Sally OBriens, Max & Maria / Café t Fluitje</strong>, Danny Heden / </P> <P><strong>De Gezelligheid</strong>, Terry / <strong>Café Populair</strong>, Raymond Smid / <strong>Café Japie</strong>, Mystery Guest / </P> <P><strong>The Livingroom</strong>, De Zotte Zusjes / <strong>'t Swolsch Café</strong>, Menno on Accordeon / </P> <P><strong>Cafét Kroegje, Ronny Jordaan / Café Bosch, Men in Music / Café Traffic, Wimmie  /

Misty Mix Café, Jongens van de reisvereniging & Johannes / Proeflokaal, Thilly uit Volendam

Artikel delen:

Reageer