Regio Zwolle Volleybal wint van Taurus

Zwolle – Het damesteam van Regio Zwolle Volleybal heeft dinsdagavond gewonnen van Oskam Taurus. In Zwolle werd de uitslag 3-0. De setstanden waren 25-20, 25-18 en 25-22. In Zwolle wordt op hoog niveau volleybal gespeeld. Niet alleen bij de heren van landskamipoen Landstede Volleybal, maar ook bij de dames van Regio Zwolle Volleybal. Na een zwakke start van de competitie gaat het de laatste wedstrijden voor de wind voor de dames uit Zwolle.

rgv-taurus-17.jpg 

Dinsdagavond nam Zwolle, de nummer 8 uit de Eredivisie, het op tegen de nummer 5, Taurus uit Houten. De dames uit Zwolle lieten vanaf de start van het inhaalduel zien dat ze ervoor wilden gaan deze avond. Alhoewel ze geen steekjes konden laten vallen bleven de dames dinsdag fier overeind, en kon de tweede overwinning van het seizoen bijgeboekt worden, met als resultaat de het Zwolse team nu de nummer 6 van de competitie is geworden, met 7 punten uit 5 duels. Carlijn Oosterlaken van Zwolle werd met 15 punten topscorer. Komende zaterdag kan Regio Zwolle Voleybal weer voor de punten gaan als het thuis speelt tegen de nummer laatst, Ubbo Emmius Fonds/Donitas.

rgv-taurus-29.jpg 

rgv-taurus-18.jpg

rgv-taurus-32.jpg

Via Lees verder meer foto's…. 

rgv-taurus-2.jpg
 
rgv-taurus-3.jpg
 
rgv-taurus-4.jpg 
 
rgv-taurus-1.jpg 
 
rgv-taurus-5.jpg
 
rgv-taurus-6.jpg
 
rgv-taurus-7.jpg
 
rgv-taurus-8.jpg 
 
rgv-taurus-9.jpg
 
rgv-taurus-10.jpg
 
rgv-taurus-11.jpg
 
rgv-taurus-12.jpg
 
rgv-taurus-13.jpg
 
rgv-taurus-14.jpg
 
rgv-taurus-15.jpg 
 
rgv-taurus-16.jpg 
 
rgv-taurus-19.jpg
 
rgv-taurus-20.jpg
 
rgv-taurus-21.jpg
 
rgv-taurus-23.jpg
 
rgv-taurus-24.jpg
 
rgv-taurus-25.jpg
 
rgv-taurus-26.jpg
 
rgv-taurus-27.jpg
 
rgv-taurus-28.jpg
 
rgv-taurus-31.jpg 
 
rgv-taurus-30.jpg 
Artikel delen:
Reacties 4
  1. Deze dames verdienen hetzelfde speelveld als de heren. Het is potverdikkie Eredivisie. Misschien dat er dan ook meer mensen komen, want meer dan 100 waren het er die vanavond. Desondanks erg genoten. In wezen is het veel leuker kijken met die rally's dan het 'geknal' bij de heren.

  2. Het ligt in deze niet aan de speelvloer maar aan de dag en het tijdstip. De Nevobo weet nog steeds niet dat volleybal een kijksport is. Dan moet wedstrijden gaan plannen op een avond dat alle lagere teams in de regio hun competitiewedstrijden spelen, komen dus niet. Voor de jeugd is het tijdstip te laat. Kom dus allemaal a.s. zaterdag om 1630 uur voor de volgende thuiswedstrijd.;)

  3. Zo is het maar net Jan Oosting, Bij verschillende bonden zitten bobo"s die niet in de gaten hebben dat dat het kijksporten zijn en het ze niet interesseert wanneer er gespeeld wordt. Soms 3x per week en dan 2 weken niet. Gaan ze wedstrijden op doordeweekse dagen inplannen van de eerste teams waarbij jeugd en lagere teams naar uitkijken om te kijken, maar niet kunnen vanwege eigen trainingen en/of te laat tijdstip voor de jeugd door de week.

Reageer