Veilig Thuis IJsselland lanceert website

Zwolle – Op maandag 16 november, in de Week tegen Kindermishandeling, wordt de nieuwe website van Veilig Thuis IJsselland gelanceerd. Tot op heden had Veilig Thuis IJsselland geen eigen website. Deze nieuwe website zorgt er voor dat burgers en professionals makkelijker hulp kunnen vinden bij huiselijk geweld en kindermishandeling.

Sinds 1 januari 2015 wordt VTIJ verzorgd door Kadera aanpak huiselijk geweld en Jeugdbescherming Overijssel. Dit wordt gedaan in opdracht van de 11 gemeenten in de regio IJsselland. Veilig Thuis IJsselland biedt advies en hulp rond huiselijk geweld en kindermishandeling en is erop gericht de veiligheid te herstellen door het geweld te stoppen. Bij Veilig Thuis kunnen mensen terecht die hulp zoeken of zich zorgen maken over anderen.

Week tegen Kindermishandeling                                                                                                 
Met de Week tegen Kindermishandeling wordt aandacht gevraagd voor het thema kindermishandeling. Om het aantal mishandelde kinderen terug te dringen, is ieders inzet nodig. In de Week tegen Kindermishandeling organiseert een groot aantal organisaties door het hele land allerlei activiteiten binnen het thema kindermishandeling en seksueel misbruik. Veilig Thuis IJsselland draagt hier aan bij door haar website te lanceren, door deel te nemen aan een drietal symposia en door de eerste nieuwsbrief te sturen aan professionals uit de regio IJsselland.
 
Website                                                                                                                                      
De website is in de eerste instantie bedoeld voor volwassen: burgers en professionals die meer willen weten over Veilig Thuis IJsselland. Maar door het eenvoudige taalgebruik wordt het ook mogelijk voor jongeren de website te raadplegen.
Vanaf 16 november 12.00 uur is meer informatie over Veilig Thuis IJsselland te vinden op www.vtij.nl.

Artikel delen:

Reageer