Congrestival Durven Doen! Informele zorg anders

Zwolle – Samen werken aan een rooskleurige toekomst voor de mantelzorger? Kom dan naar het gratis congrestival ‘Durven Doen! Informele zorg anders' op 19 november 2015, georganiseerd door de Toekomstagenda Informele zorg en Ondersteuning.

Laat je inspireren én inspireer anderen! Het wordt een bruisende dag vol theater, plezier, netwerken, omdenken, leren van elkaar en bijzondere beleving. Het congrestival vindt plaats in Regardz, Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Eind 2014 gingen ruim dertig organisaties op verzoek van het ministerie van VWS gezamenlijk hard aan de slag met de samenstelling van de Toekomstagenda Informele zorg en ondersteuning. Het resultaat mag er zijn! De stuurgroep en voorzitters van de Toekomstagenda werkgroepen roepen iedereen die betrokken is bij het ondersteunen van mantelzorgers en vrijwillige zorg op om 19 november 2015 verder mee te bouwen aan de actiepunten voor de toekomst. Met hoofd, hart en handen: de dagelijkse praktijk aan het woord! Voor wie? Iedereen die betrokken is bij het ondersteunen van mantelzorgers thuis of in verblijfzorg, vanuit zorg, welzijn, vrijwilligerswerk of als cliënt. Zoals mantelzorgers, ervaringsdeskundigen, uitvoerende sociaal professionals, vrijwilligers, bestuurders van maatschappelijke organisaties en zorginstellingen, beleidsmedewerkers, onderzoekers of sociaal ondernemers. Kom inspireren! Deelname is kosteloos maar niet ‘gratis'! Tijdens de dag delen we met elkaar mooie voorbeelden, tips en alles wat u mee kunt brengen aan inspirerende praktijkervaring.

Misschien net dat ‘anders', de toevoeging die er toe doet om de toekomst voor mantelzorgers zo rooskleurig mogelijk te laten zijn! Kortom laat u inspireren én inspireer anderen tijdens interactieve workshops, activiteiten en presentaties! Doe mee een sociale beweging te laten ontstaan van betrokkenen rondom informele zorg, van individu naar netwerk. Praktische informatie en aanmelden Wanneer: donderdag 19 november van 9.30 uur tot 17.00 uur Waar: Regardz, Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle. Aanmelden kan via www.toekomstagendainformelezorg.nl/aanmelden.

Artikel delen:

Reageer