Meander Bigband brengt kerstsingle uit

Zwolle – Vrijdag 20 november zal de Meander Bigband de kerstsingle "A New Tomorrow" uitbrengen. Het eerste exemplaar zal worden overhandigd aan een grote fan van de bigband, burgemeester Henk Jan Meijer.

13112015mbb_2014_foto_martien_hovestad_lores.jpg
Foto: Martien Hovestad 

De kerstsingle en de videoclip zijn opgenomen in het Keldertheater van het Meander College. Het nummer "A New Tomorrow" gaat over "hoop voor kinderen in oorlogsgebieden", het thema van Serious Request 2015. Daarom zal het schoolorkest van het Meander College op maandag 21 december afreizen naar het glazen huis in Heerlen om het ingezamelde bedrag te overhandigen. Uiteraard zal de bigband het nummer "A New Tomorrow" daar ook live spelen!

Met deze kerstsingle hoopt de Meander Bigband tevens publiciteit te genereren voor optredens en sponsoren voor de aanstaande concerttournee. Na Boston in 2013, zal de schoolband in de meivakantie in 2016 afreizen naar de Chinese metropool Shanghai voor concerten en workshops met Chinese schoolorkesten. De kerstsingle is vrijdag 20 november tevens verkrijgbaar na afloop van de Poezie Moezie, de podiumavond van het Meander College. Naast de overhandiging van het eerste exemplaar aan Henk Jan Meijer zal vanuit de Landstede Onderwijsgroep de cheque voor Serious Request worden overhandigd aan de Meander Bigband.

Artikel delen:

Reageer