B-Brave op veler verzoek terug naar Hedon

Zwolle – Op zaterdag 21 november keert de populaire all-boy band B-Brave terug naar Hedon met hun gloednieuwe popconcert BAD. Vorige keer lieten ze het publiek door het dolle achter, smachtend naar meer.

13112015bbrave.jpg 

Tijdens de eigen show die meer dan 60 minuten duurt zullen de fans worden meegenomen in de wereld van B-Brave. Al hun hits zoals Als Je Van Mij Bent, Vanavond Is Van Jou en het nieuwere Verleiden komen voorbij. Inspiratie voor de BAD-tour komt van de single Bad afkomstig van hun debuutalbum De Eerste Date. Voor deze clip, waarbij de teller in middels op meer dan 2,5 miljoen staat, heeft B-Brave zelfs een VEVO award in de wacht gesleept voor beste video van 2014. Ditzelfde hoge niveau brengen zij 21 november qua show- en dansspektakel naar Zwolle.

B-Brave had zelf het volgende over de tour te zeggen: "We hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt. Hiervoor hebben we uren en uren gerepeteerd. Wat het gaat worden? Dat moeten de fans zelf komen bekijken. We beloven de fans in ieder geval dat het een onvergetelijke ervaring wordt met nieuwe liedjes, showelementen en keiharde outfits! Het belooft een bad-ass tour te worden en jij kan erbij zijn."

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 21 november  
Open : 18:30 uur
Aanvang : 19:00 uur
Entree : €21,50 

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl  en bij Plato in Zwolle. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer