Inbraak bij autobedrijf aan Ceintuurbaan

Zwolle – Agenten hielden op zaterdag 14 november een 29-jarige man uit Litouwen aan. Hij wordt verdacht van een inbraak bij een autobedrijf aan de Ceintuurbaan. De inbraak kwam aan het licht nadat een getuige twee mannen op het terrein zag en direct de politie belde.

Omstreeks 05.00 uur kreeg de politie een melding dat er twee mannen op het terrein van de autogarage waren. Meerdere agenten gingen direct vanuit verschillende aanrijroutes ter plaatse. De eerste agenten waren er binnen 5 minuten. Bij het bedrijf zagen zij een man die meteen wegrende. De man probeerde zich te verstoppen, maar werd na een korte zoektocht aangehouden. De tweede verdachte werd ondanks langdurig zoeken helaas niet meer aangetroffen. Onderzoek wees uit dat de verdachten de toegang tot het bedrijf hebben geforceerd. Twee auto waren beschadigd. Het is nog niet duidelijk of onderdelen gestolen zijn.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. een man uit litouwen? of was het een nederlandse man met een litouws paspoort?
  een kijkje op de site van de KvK van de week leerde men dat een perfect nagemaakt pasport niet duur hoeft the zijn.
  speculatief uiteraard en voor het zelfde geld hebben we hier te maken met een ghanees die een litouws paspoort op zak heeft.
  beste mensen, herman heeft niet overal een antwoord op!

 2. 'erman heeft natuurlijk een punt met

  voor het zelfde geld hebben we hier te maken met een ghanees die een litouws paspoort op zak heeft.

  @ 'erman

  voor het zelfde geld hebben we hier te maken met een ghanees die een litouws paspoort op zak heeft.

  Ook niet gewoon voor Afrikanen de grenzen dicht? Voor "alle", of ook eerst maar gewoon alleen voor de mannen?

 3. het stigmatiserende karakter van dick zijn commentaren komen herman niet vreemd voor. even goed herman heeft een vrije geest en probeert columnisten van een divers level zo veel mogelijk te negeren.

 4. De grenzen moeten gewoon hoe dan ook dicht..
  Want wat gaat de regering doen als er weer ergens in een andere land de pleuris uitbreekt en weer miljoenen mensen gaan vluchten?

 5. Tuurlijk br, hoe dicht; zo dicht dat wij ook geen handel meer met het buitenland kunnen hebben?

  Begrijp dit niet

  Want wat gaat de regering doen als er weer ergens in een andere land de pleuris uitbreekt en weer miljoenen mensen gaan vluchten?

  Want wat gaat de NEDERLANDSE (neem ik aan) regering doen als er weer ergens in een andere land IS, EEN ANDER LAND DAN NL? de pleuris ZOALS IN SYRIE? uitbreekt en weer miljoenen mensen gaan vluchten? DAN ALLES POTDICHT; IN ZOVEEL MOGELIJK LANDEN?

  * SKIJT AAN DIE MILJOENEN MENSEN?

 6. @ reactie op o.a. br 15:17….ok vind het zelf ook best off-topic maar ook dit verhaal is "the day after" doordrenkt met de waanzin in Parijs.
  Wie had het er vandaag niet over en hoe vaak was dat gesprek off-topic ?

  Daarom, bij hoge uitzondering, een kopietje van mijn posting (net geleden) op het Pol.log

  NU na uitgelopen NOS-journaal

  Extra uitzending van Jeroen Pauw

  Daarna het altijd geslaagde "De Kwis"

Reageer