Ecodrome wordt Dinoland

Zwolle – Op 12 februari 2016 opent in het voormalige Ecodrome het themapark Dinoland als onderdeel van TiZwolle. Het park is gericht op jonge kinderen en heeft een avontuurlijk karakter.

"Het wordt een avontuurlijk themapark waarbij dinosauriërs centraal staan en dat vol activiteiten zit. Vooral veel doe-dingen", aldus een woordvoerder. Kinderen kunnen ook nagemaakte fossielen en dinobotten opgraven. Ook komt er een helicopter te staan. Het park richt zich vooral op bezoekers tussen de 4 en 14 jaar oud. Er wordt eerst een overdekte speelhal geopend. Het buitengedeelte wordt in de loop van het jaar geopend. Bezoekers kunnen dan kiezen tussen toegang voor het binnen- of buitengedeelte, of allebei. Naast een themapark was er aanvankelijk ook een plan voor een groepsaccommodatie met 300 bedden. Het bestemmingsplan moest daarvoor aangepast worden. Hoe het met dit plan staat is onbekend.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Hoop echt dat dit een aanwinst voor de stad/regio zwolle gaat worden. Mag groots aangepakt worden, zit naar horen zeggen ook al behoorlijk wat subsidie geld in en het zou natuurlijk mooi zijn als blijkt dat dit niet weggegooid is.

  2. zit naar horen zeggen ook al behoorlijk wat subsidie geld in

    Een leugen! Niet zomaar iets kletsen.
    Na het stopzetten van de subsidie voor het Ecodrome gaat Zwolle dat echt niet weer doen.

  3. Al een admin er aan gedacht om die schaamteloze spam van Djambo Kidsplay van Disselhof weg te halen?!? Heel jammer!

    Succes voor Dinoland. Ben benieuwd!

Reageer