Vuurvogel Familieconcert

Zwolle – Op zondagmiddag 29 november zullen alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen zich laten horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert. In dit 13e, inmiddels traditionele, familieconcert voor jong en oud zullen zo’n 170 jonge musici zich muzikaal presenteren.

vuurvogel.jpg 

De organisatie is er in geslaagd om alle jonge musici binnen één concert de revue te laten passeren. De ensemble’s die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Kinderkoor Konstantijn, Jeugdkoor #Voices, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Laatsgenoemd orkest telt momenteel 95 leden en mocht onlangs de “Talentprijs Overijssel 2015” in ontvangst nemen.

Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 29 november in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 om 15.00 uur; de zaal is om 14.30 uur open voor het publiek. Kaarten kosten € 7,50 voor volwassen en €2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden op de repetities en vanaf 14.00 uur aan de zaal. Meer informatie op de website: www.vuurvogelonline.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer